Senteret sitt bannerbilde

Sentrum Legesenter

Velkommen til vår hjemmeside. Vi ønsker å gjøre kontakten med oss så enkel som mulig. Derfor er det tilrettelagt for timebestilling og reseptbestilling via disse sidene.

Via vår SMS tjeneste kan du formidle dine ønsker til oss 24 timer i døgnet hvor enn du måtte befinne deg i verden. Vårt mål er å formidle kvalitetsmessige helsetjenester og god service til våre pasienter. Om du som pasient skulle registrere noen områder hvor vi ikke lykkes ber vi deg gi oss informasjon om dette slik at vi kan forbedre våre rutinene.


Du vil i tillegg finne en del informasjon om legesenteret her.

Illustrasjon eller bilde for senter


Aktuelt

Pasientpost

29. september 2016

Vi vil nå ta i bruk en ny og trygg måte å formidle prøvesvar og annen informasjon fra din lege på. Denne måten er rask, trygg og miljøbesparende. Når du får brev/informasjon fra din fastlege vil du motta en sms med link, her må du logge inn med BankID. Du kan også logge inn på www.pasientpost.no for å se din personlige innboks (her også innlogging med BankID). For ytterligere spørsmål, ta kontakt med oss.

 

Om PasientPost

Du slipper å oppbevare helseinformasjon sammen med andre dokumenter fra det offentlige, banker, faktura, forsikringselskaper eller fra bedrifter som sender deg digital post eller reklame. Uten at det koster deg noe kan du benytte deg av PasientPost og motta digital post med sensitiv informasjon på en sikker måte fra ditt legekontor.

Alltid tilgjengelig

Du kan enkelt og åpne din PasientPost både fra mobil, nettbrett og PC. Slik har du alltid din helseinformasjon lett tilgengelig uansett hvor du er. Tilbyr ditt legesenter HelseRespons blir det enda enklere; HelseRespons er et markedsledende pasientdialogsystem i Norge og PasientPost digital postkasse er selvsagt integrert i HelseRespons.

Hvem kan bruke PasientPost?

Alle innbyggere over 15 år som har et norsk fødselsnummer kan bruke PasientPost. Selv om du flytter eller bytter postadresse vil du alltid ha tilgang til PasientPost, da det kun trengs fødselsnummer for å få tilgang.

Trygt og sikkert

Alle meldingsutveksling og lagring er kryptert i henhold til gjeldende lovverk og normer for med maksimal sikkerhet. Innlogging skjer med sikkerhetsnivå 4 (BankID) for mottak og lagring av sensitiv informasjon.

 

ePortal

3. februar 2016

 

ePortal er en internettbasert tjeneste som på en sikker måte tilbyr timebestilling og kommunikasjon mellom pasient og legekontor - uten tidsforsinkelser.

 

 

Tjenesten har tre hovedfunksjoner:

  • Timebestilling
  • eKonsultasjon
  • Reseptfornyelse

 

Da dette nå er i startfasen er det kun to av våre leger som tilbyr disse tjenestene; Dr. Asgeir Sivertsen og Dr. Rolf Monge.

 

For å kunne bestille timer, resepter eller eKonsultasjon; gå inn på http://www.besøklegen.no/

 

Velg: For pasienten og finn 'Sentrum Legesenter' nede på listen. Du må opprette deg brukernavn og passord.

 

For spørsmål; ta kontak med oss eller spør neste gang du er hos legen.

3D Ultralyd

2. februar 2016

 

Gynekolog Ellen Jendal tilbyr igjen 3D ultradlyd ved Jordmor Randi Huseth, på fredager.

 

Det anbefales å gjøre undersøkelsen mellom svangerskapsuke 23-27 (kan gjøres frem til uke 30, men bildekvaliteten avhenger da av størrelsen på fosteret, forstervannsmendge og barnets leie).

 

Pris: 1350,-

 

Dersom du ønsker kopi av bildene fra undersøkelsen må du ha med en USB-penn i orginalforpakning. Åpnede USB-penner blir ikke benyttet.